We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeistrade is een merrie van rond 1.72m. Ze is erg braaf en heel geduldig. Ze heeft een heel stabiel karakter en is sociaal naar andere paarden. Ze is tot ca. 2 jaar geleden uitgebracht in de dressuur (t/m ZZL), daarna wilde ik haar (opnieuw) inzetten als fokmerrie. Helaas voor ons lukte het niet om Zeistrade weer drachtig te krijgen, daarom willen we haar nu verkopen zodat een andere ruiter/amazone nog lang van haar kan genieten. Via ICSI verwachten we overigens nog wel nakomelingen van haar :-) Eerder heeft ze drie nakomelingen gebracht, waarvan ik er nog 1 in mijn bezit heb. 
Ik heb haar weer opgepakt onder het zadel en ze gaat heel gemakkelijk weer verder waar we destijds gestopt zijn. Alle knoppen zitten er nog op ;-)
Ze kan goed worden ingezet als leerpaard of voor een ambitieuze ruiter. Ook langs de weg is ze erg braaf. Alleen is ze niet zo dapper, maar samen met een ander paard durft ze alles. Ze heeft geen (stal)gebreken, ze is gemakkelijk te laden en braaf bij de hoefsmid.
Zeistrade komt uit de beroemde Fastrade stam, waar ook twee KWPN goedgekeurde hengsten uit voortkomen (Vic. en Intro-K).
Vanzelfsprekend zoek ik een goed adres voor haar. Voor meer informatie / filmpjes / bezichtigen kun je telefonisch of per app contact opnemen. Keuren mag k.k.
Wie gaat er met deze topmerrie aan de slag?

Stamboom

Vader Flemmingh
pref
Vader van vader Lacapo
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Texas
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Eistrade
keur pref
Vader van moeder Ramiro Z
pref
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Astrade
pref keur
v.m.m. Amor
m.m.m. Fastrade