We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Paravel heeft met succes zijn lagere school doorlopen en is nu klaar om met iemand een team te vormen en iemand heel blij te maken.  Hij is nuchtere ruin van 1m70.  Doet geen vlieg kwaad, niet heet te krijgen en heel werkwillig, net als zijn moeder.  
Hij loopt met veel tact en heeft 3 erg goede gangen, met een extra galop!  Hij is door iedereen eenvoudig te rijden. Hij is hier bij ons geboren uit de bekende Dante Weltino x Florencio x Pele. Moeder Cemmie komt uit de zeer sterke DERMIE-stam, een elite stam bij het kwpn. 

Film op youtube.  Gebruik zoekterm "Paravel dressuurpaard 2015".

Onze lieve beer is correct en consequent opgevoed.  Loopt gemakkelijk te trailer op, biedt zichzelf aan bij het opstapkrukje.  Deze jongen is echt zijn gewicht in goud waard.  Kan alleen of met meerdere op stal en in de weide.  Als 4 jarige 2 keer meegeweest op wedstrijd.  In juli 2020 zijn eerste wedstrijd L2 meegereden en op de 2de plaats geëindigd. 
Paravel werd in 2017 RX goedgekeurd.  Hij is uiteraard goed ontwormd en geënt, zijn tanden worden regelmatig nagekeken. 
Braaf bij smid en dierenarts.   
Normale prijsklasse. 
Linksvoor toontredend. 
Bel of stuur bij vragen. 

Paravel wordt verkocht omdat de eigen opfok 3 jaar wordt en aangereden moet worden.

Stamboom

Vader Dante Weltino
Vader van vader Danone
v.v.v. De Niro
m.v.v.
Moeder van vader Rihanna
v.m.v. Welt Hit
m.m.v.
Moeder Cemmie
Vader van moeder Florencio
v.v.m. Florestan
m.v.m.
Moeder van moeder Ivemmie
v.m.m. Pele
m.m.m. Vemmie