We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In de verkooporder:
Urano Msuay is een mooie, sterk bewegende PRE-hengst. Hij is 4 jaar oud en heeft momenteel een stokmaat van 1,60m maar zal zeker nog wat groeien. Urano heeft al een licentie en volgt een professionele opleiding. Volgens zijn leeftijd heeft hij in alle 3 de gangen gereden en is hij al heel goed in balans. Hij is gevoelig en staat heel goed op de hulpen. Hij is zeer hardwerkend en wil graag plezier hebben, zijn gangen zijn bodembedekkend en interessant voor de dressuur. Hij is zeer comfortabel om te zitten en een paard met het perfecte temperament. Geen slaappil, maar altijd gemakkelijk te hanteren en te reguleren. Natuurlijk kent hij ook kleine ritten op het platteland en gedraagt hij zich goed. Urano heeft veel potentie voor meer, of het nu gaat om de grote dressuurarena of misschien wel de klassieker - barokke paardensport of zelfs het werken op paarden en shows. Hij zou zeker ook veel plezier hebben met het circus. Urano weet hoe hij moet omgaan met honden, kinderen, bewegende auto's, fietsers etc. en gedraagt zich voorbeeldig.
Hij komt natuurlijk met volledig ANCCE-papier en heeft al een groot aankooponderzoek met röntgenfoto's dat met serieuze belangstelling kan worden bekeken.
Hij is ook vrij van piroplasmose.
Video's via WhatsApp: +491729256840
Locatie: Spanje: Vervoer kan wereldwijd worden geregeld.

Geen aansprakelijkheid voor druk- en schrijffouten, fouten en voorafgaande verkoop voorbehouden.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.