We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

STOERE ALLROUND ZOON VAN HENKIE: PITT

De stoere bruin bles, PITT, met als vader WK finalist Jonge Dressuurpaarden 2018/2019 Henkie (Alexandro P x Uppervile) met Adelinde Cornelissen en met als moeder de zeer vruchtbare thans 20 jarige voorlopig keurmerrie en Nat. Kampioen GP Tajirma van Laurentz x ster Jirma van Zep x Commandant x Zwier) is geboren op 1 mei 2020.  

Pitt komt uit een gerenommeerd vruchtbaar veelzijdig (dressuur en mennen) Gelders nestje, dat garant staan voor beweging, sport en een goed werkwillig karakter.
Pitt is een driekwart broer van de reserve kampioen 2014 voorlopig keurmerrie Gitta-Jirma (Alexandro P) en de bij het ZfdP ten behoeve van de ponyfokkerij (voorkant, houding, knieactie) goedgekeurde en in Duitsland gestationeerde hengst Ampere  (Alexandro P).
De nationale veulenkampioen Charisma (Upperville) is een halfbroer van Pitt. Ook de eerste nationale veulenkampioene van Alexandro P, de keurmerrie Elvirma en en elite sportmerrie Bijtajirma, die thans in de ZZ-Zwaar-dressuur wordt uitgebracht, zijn driekwart zusters van Pitt 
Pitt is verder nauwverwant aan de nationale kampioensmerrie Lollipop (ZZL gelopen), het internationale GP dressuurpaard Desdemona (Wahtemin), de Z2 dressuur sportmerrie Ofirma (Zep) en de ZZ- menpaarden Sep (Parcival) en Gienirma (Alexandro P).

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2140169/pittStamboom

Vader Henkie
Finalist 2018/2019 WK Young Horses met Adelinde Cornelissen
Vader van vader Alexandro P
keur ZZZ dressuur
v.v.v. Koss (El Corona x Goudsmid)
preferent
m.v.v. Itilde (Satelliet x Uriant)
keur preferent
Moeder van vader Beaujamanda
ster voorlopig keur
v.m.v. Upperville (Cabochon x Creool)
m.m.v. Jamanda (Zep x Unitas)
keur sport
Moeder Tajirma
voorlopig keur
Vader van moeder Laurentz
Z2-dressuur
v.v.m. Bazuin (Satelliet x Gloriant)
Z2-dressuur
m.v.m. Erika (Unitas x Folio)
keur preferent
Moeder van moeder Jirma
ster
v.m.m. Zep (Goudsmid x Magneet)
m.m.m. Virma (Commandant x Zwier)
ster