We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Cass van het Scheefkasteel

Donkerbruin hengstenveulen geboren op 22 mei 2020.
Conner x Corydon van T&L x Horion de Libersart

Zeer interessant hengstenveulen met een goede bloedlijn, die zeker perspectief biedt voor de (hogere) springsport.
 
vraagprijs: 9000 euro

Link pedigree : https://www.hippomundo.com/nl/pedigree/black/1103615-cass-van-het-scheefkasteel-z?api_token=b7fecb939e074d7a33d1af5897158af8388d1ddd&tree=0

Conner springt momenteel op 1m45 niveau. Conner is een nakomeling van de hengst Casall ASK. Casall ASK was actief op het hoogste niveau in de internationale springsport. 
Als we de lijn verder trekken zien we dat de vader van Casall ASK, Caretino eveneens internationaal op het hoogste niveau actief was. 

De moeder, Christy Z, betreft een nakomeling van Corydon van T&L. Corydon springt momenteel als jonge hengst op 1m40 niveau. De vader van Corydon, Cornado I, was actief op 1m60 niveau. Cornado I is een nakomeling van Cornet Obolensky eveneens actief op 1m60 niveau. Cornet Obolensky is op zijn beurt een nakomeling van Clinton die eveneens actief was op het hoogste niveau in de internationale springsport. 
Verder was de moeder van Corydon een nakomeling van Chacco-blue. Chacco-Blue presteerde eveneens  op 1m60 niveau. 

Horion de Libersart presteert op 1m50 niveau en is een nakomeling van VDL Cardento die eveneens actief was op het hoogste niveau in de springsport.

Erle van de Kwakkelhoek gaf reeds nakomelingen die momenteel actief zijn op 1m50 en 1m60 niveau.  Erle is een nakomeling van Toulon. Toulon sprong eveneens internationaal op het hoogste niveau. Toulon is op zijn beurt een nakomeling van Heartbreaker die eveneens actief was op het hoogste niveau in de internationale springsport.

Stamboom

Vader Connor
Vader van vader Casall
v.v.v. Caretino
m.v.v. Kira XVII
Moeder van vader Korrada S
v.m.v. Cor de la Bryere
m.m.v. Soleil
Moeder Christy Z
Vader van moeder Corydon van T&L
v.v.m. Cornado I
m.v.m. Chaccos-Lüd
Moeder van moeder Moon van de Kwakkelhoek
v.m.m. Horion De Libersart
m.m.m. Erle van de Kwakkelhoek