We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: KORTGENE
Voor meer informatie neemt u contact op met de fokkers:
Mw. Erika Bolluijt - +31 (0)6 - 21516976

Kracht, veer en souplesse..Christo Z is een springveulen zoals we ze graag zien. Hij is een correct gebouwd veulen met een mooi voorkomen die met kracht, buiging in de gewrichten en souplesse draaft en galoppeert. Een springtalent in de dop voor de ambiteuze ruiter of amazone.
--
Moeder is de Elite EPTM (spr.) merrie Atlanta H (v. Burggraaf). Zij bracht de internationaal 1.35m. merrie Florence (v. Quasimodo Z) en de internationaal 1.40m. geklasseerde ruin Hidalgo (v. Inshallah de Muze). Atlanta H was bij de merrietest in Sleen de beste van de driejarige merries met een puntentotaal van 80. Zij viel op met haar atletische galop, goede reflexen en een heel fijn lichaamsgebruik.
--
Grootmoeder is de keur, preferente, prestatie merrie Paula (v. Damiro). Zij bracht het 1.35 m.  springpaard Unforgettable (v. Peter Pan), de internationaal 1.40 m.  geklasseerde voorlopig keur merrie Edition Uno H en de voor het verrichtingsonderzoek aangewezen en 1.45 m. springende hengst Galvano H, waarvan bij beide de hengst Numero Uno voor het vaderschap tekende. De broer van Paula, de 1.60 m geklasseerde hengst Nirvana V (v. Burggraaf) is bij het NRPS en Selle Français goedgekeurd als dekhengst.

Overgrootmoeder Iddel Dancer bracht naast Paula het internationaal 1.40 m. paard en Ster, voorl. keur merrie Leonida (v. Lord Z) en het 1.60m. springpaard en tevens goedgekeurde hengst Nirvana V (v. Burggraaf).
--
Vader is de jonge getalenteerde Cornet Obolensky nakomeling Classic Orange Z.Zijn moeder Zoe Quality (v. Calido I) sprong zelf internationaal op 1.45 m. niveau en bracht ook de internationaal 1.50 m. springende merrie Gabriella (v. Mylord Carthago). Grootmoeder Adelle staat aan de wieg van maarliefst drie 1.45 m. en drie 1.60 m. springpaarden, waarvan twee goedgekeurde hengsten.Classic Orange Z bracht in zijn eerste jaargang veulens direct de kampioen van het veulenkampioenschap in Lanaken en deze werd via de veiling verkocht aan Paul Schockemöhle.

VOOR MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK BELT U MET DE FOKKER
Telefoonnummer bovenaan deze advertentie.

Dit veulen wordt in opdracht van de fokker aangeboden via Veulentekoop.nl.Veulentekoop.nl helpt de fokker bij het maken van de foto's en video's en het plaatsen van advertenties. Meer informatie over de services en het gehele aanbod van Veulentekoop.nl vindt u op onze website www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Classic Orange Z
Vader van vader Cornet Obolensky
1.60m.
v.v.v. Clinton
1.60m.
m.v.v. Rabanna van Costersveld
1.45m.
Moeder van vader Zoe Quality
1.45m.
v.m.v. Calido I
1.50m.
m.m.v. Adele
Moeder Atlanta H
Elite, EPTM-spr.
Vader van moeder Burggraaf
1.50m.
v.v.m. Landgraf I
m.v.m. Loanda
Moeder van moeder Paula
Keur, preferent, prestatie
v.m.m. Damiro
1.60m.
m.m.m. Iddle Dancer
Keur, preferent, prestatie