We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Pirelli SB (Fürst Dior x Ferdeaux x Wynton), geboren 8 april 2020.
Grootramig hengstveulen van Fürst Dior uit een zeer fijne moederlijn. Pirelli SB is een vriendelijk, mensgericht,  groot veulen met drie correcte gangen.
De paarden uit deze moederlijn kenmerken zich door hun meewerkende karakter, mooie modellen en fijne beweging.De moeder van Pirelli SB, Lilly-Lena SB is een ster merrie van Ferdeaux die zelf een dochter is van de ster Preferente merrie Elena  (v. Wynton )(Preferent op haar eerste 3 nakomelingen). Lilly-Lena was als veulen kampioen van de dressuurveulens in Gelderland en werd 5e op de nationale veulenkeuring.
Lilly-Lena is als vierjarige reeds geklasseerd in de L dressuur en zal verder worden opgeleid voor de sport.
De volle broer van Lilly-Lena, Katouch SB, is een tweede bezichtigingshengst die op dit moment op vijfjarige leeftijd succesvol wordt uitgebracht in de M dressuur.
De zesjarige halfbroer van Lilly-Lena, Jaguar SB (v. Everdale) loopt reeds in het Z.
Mila-Lena SB is een NMK merrie met zeer hoge punten op de stamboekkeuring: Exterieur 85, Stap 75, Draf 85, Galop 80 en houding 85 punten.
De broers van Lilly-Lena en de Wynton merrie (grootmoeder) zijn allemaal nog in het bezit van de fokker en op locatie te bezichtigen.
Uit deze moederlijn, de Hagedoorn stam merrielijn 46 fokfamilie 232, komen vele succesvolle sportpaarden en dit is de moederlijn van de zeer bekende hengst Ulft.

Video 2 is Lilly-Lena SB

Stamboom

Vader Fürst Dior
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lilly-Lena SB
Ster, D-OC
Vader van moeder Ferdeaux
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Elena
Ster, preferent, prok, voorlopig keur
v.m.m. Wynton
m.m.m. Zilena
Elite, preferent