We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop
aangeboden  met pijn in mijn hart mijn lieve spaanse vriend carlos, ik heb besloten hem te verkopen omdat hij te weinig aandacht krijgt en hij niet geschikt is voor de lessen die ik geef. 

-Carlos
 -ruin 
-PRE
 -13 jaar
-165 (breed gebouwd) 

Carlos is een paard met een hart van goud en geniet enorm van knuffelen, poetsen en werken. Het is een lief paard maar wel wat eenkennig hij heeft de tijd nodig om aan je te wennen en je te vertrouwen. Om deze reden is hij dan ook niet geschikt voor te veel verschillende mensen/ruiters hij zou het meest tot zijn recht komen bij 1/2 eigenaren. Hij is goed bevestigd onder het zadel en kan leuk dressuurmatig lopen hij is nog wat onrustig in de aanleuning maar dit zal helemaal goed moeten komen als hij regelmatiger gereden word. Hij is ook braaf op buitenrit zowel alleen als met een ander paard. Springen is niet zijn grootste talent maar doet hij wel.. Carlos heeft wel een zekere ruiter nodig die hem kan leiden hij kan soms wat onzeker zijn als je hem hierin weet te begeleiden gaat hij voor je door het vuur en kun je alles met hem. 

Hij is super braaf aan de longe en een leuk paard om mee te werken op de grond je kunt hem ook zonder longeerlijn, longeren ook kent hij dubbele lijnen en vind dit erg leuk! 

 Carlos is netjes optijd geeint en ontwormd ook is hij een week terug bij de hoefsmid geweest. 2 maanden terug is hij ook los gemaakt door een masseur.

 Alleen voor een 5 sterrenhuisje⭐️ Wie gaat er met dit fantastische paard aan de slag? 

Voor meer foto’s en video’s kunt u contact opnemen met 0610787619 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.