We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ij-ordie is een prachtige 7 jarige ruin. Heel chique type met een mooie staart, aansprekend hoofd en 4 witte benen. Is uitgebracht in de Z1 met 23 winstpunten. Beheerst alle oefeningen t/m Z1 goed. We zijn bezig met de wissels. Hij snapt het trucje, maar wil erg heet worden. Gezien de corona en de online proeven die maar tot en met M2 gaan is hij nog niet hoger geklasseerd. Ijordie heeft twee schoonheid foutjes, maar is hiermee goedgekeurd: 1 staat voor iets frans. 2 op zijn linker bil heeft hij `door een trauma oud litteken zitten. Beide punten ziet de dierenarts geen bezwaar in voor de sport. De prijs hebben we hierop aangepast.

Ijordie is geschikt voor een eventuele pony naar paard overgang. Hij is niet geschikt voor een onzekere type. Hij is namelijk erg heet (vooral scherp voor het been). Dit merk je bijv ook met opstappen: hij wil graag lopen. Je kan wel gewoon met kurkje opstappen en wordt steeds beter dat hij gewoon blijft staan.  Hij heeft ligtjes singelnijd, maar je kan gewoon veilig opzadelen.  Na een dag vrij kan gewoon opstappen en weg rijden zonder rare bokkesprongen. 

Ijordie is braaf in omgang, heeft nooit geschopt. Braaf op vreemd terrein: wedstrijden en buitenritjes. Niet kijkerig aangelegd. Lief naar andere paarden. Bokt / steigert / staakt niet. Paard met zeer veel talent en nog lang niet uitgeleerd en erg werkwillig. We hebben geen haast met de verkoop. 

Naam: Ijordie (Ij-ordie)
14/5/2013 bruin ruin Z1+23
Allround gefokt, maar vooral dressuurmatig getraind
Arlando (Grand Prix dressuur met Diererik van Silfhout) x Dublin (ZZL dressuur en 1.20m springen)
Uit moeder lijn veel sport grand prix springen en veel Z en ZZZ en hoger dressuur paarden.


Graag per WhatsApp reageren op 0619004412
E-mail wordt niet op gereageerd!

Stamboom

Vader Arlando
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Dublin
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.