We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ij-ordie is een prachtige 7 jarige ruin. 
Een chique type met een mooie staart, aansprekend hoofd en 4 witte benen met 3 zeer goede gangen! 

(Twee filmpjes: tweede film met stang en trens en groene wissels.)

Ij-orde uitgebracht in de Z1 met 23 winstpunten. Beheerst alle oefeningen t/m Z1/Z2 goed. We zijn sinds enkele weken bezig met de wissels. Dit pakt hij zeer goed op. Zijn bijna helemaal bevestigd! 

Hij is recent goedgekeurd klinisch en röntgelogisch incl rug en hals. 

Ijordie is zeer geschikt voor een eventuele pony naar paard overgang. Fijne leermeester! Hij is niet geschikt voor een onzekere type.  Hij is namelijk erg heet (vooral scherp voor het been / goed afgericht). Hij heeft ligtjes singelnijd (beetje boos kijken enz, hij vind het niet zo leuk), maar je kan gewoon veilig opzadelen.  Na een dag vrij kan gewoon opstappen en weg stappen met een los teugeltje zonder rare bokkesprongen. Bekend met buiten ritjes. Kan ook alleen naar buiten in het bos bijv en maakt ook een leuke sprong onder het zadel over hindernissen en bomen buiten in het bos. 

Goed te rijden op stang en trens en op gewoon trens. 

Ijordie is braaf in omgang, heeft nooit geschopt. Houdt van aandacht, knuffelen en tutten. Braaf op vreemd terrein: wedstrijden en buitenritjes. Niet kijkerig en ook niet bang aangelegd. Loopt overal langs. Lief naar andere paarden. Bokt / steigert / staakt niet. Paard met zeer veel talent en nog lang niet uitgeleerd en erg werkwillig. We hebben geen haast met de verkoop.

Naam: Ijordie (Ij-ordie)
14/5/2013 bruin ruin Z1+23
Allround gefokt, maar vooral dressuurmatig getraind, vind springen wel leuk!
Arlando (Grand Prix dressuur met Diererik van Silfhout) x Dublin (ZZL dressuur en 1.20m springen)
Uit moeder lijn veel sport grand prix springen en veel Z en ZZZ en hoger dressuur paarden.Graag per WhatsApp reageren op 0619004412
E-mail wordt niet op gereageerd!

Stamboom

Vader Arlando
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Dublin
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.