We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hij heeft al zijn looks mee!!!
*****
Pearl Jam AB is geboren op 16 april 2020. Onlangs werd hij kampioen bij het beste veulen van de regio IJsseldelta met het volgende commentaar: Exterieurmatig is dit wat je in een veulen zoekt, mooi bergopwaarts gebouwd, correcte beenstand, mooie belijning, correct fundament en heel veel uitstraling, In de beweging laat hij nu al veel souplesse zien, mooi bergop met een goed achterbeen gebruik. In galop speelt hij gewoon en laat nu al vermogen tot schakelen zien, mooi krachtig met zelfhouding en opwaarts. Hij deed menigeen denken aan de tijd dat zijn vader Glamourdale nog een veulen was. Pearl Jam AB is thuis erg mensgericht, komt naar je toe en heeft een vriendelijk karakter.

*****
Moeder is de prok voorl. keur merrie Andette. Zij is een nakomeling van de KWPN verrichtingskampioen najaar 2003 Tuschinski. Zij gaf al reeds een goedkeurde NRPS hengst Ernesto v. Everdale. De eerste nakomeling uit Andette lopen nu op Z niveau, dus ook het prestatie predicaat is niet ver weg!  
​Grootmoeder is de keur prestatie merrie Jadette, deze bracht Beukenvallei's Bink v. Painted Black die uitgebracht wordt in het ZZ zwaar, maar zij bracht ook Eton v. Wynton die zware tour loopt, en  Zack v. Quatro die in America in de hoogste klasse loopt.
Overgrootmoeder is een Keur Preferente Prestatie merrie (Adette). Zij is het stamhoofd van meerdere internationale dressuurpaarden die op het hoogste niveau presteren. Twee liepen er bijvoorbeeld Grand Prix in America, rest is niet op 2 handen op te noemen.

*****
Vader van Pearl Jam AB is Glamourdale, de onbetwiste kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2014, de reserve kampioen van de KWPN verrichtingstest 2014 en de “soevereine” FEI Wereldkampioen 7-jarige dressuurpaarden 2018. Glamourdale is een eerlijke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft zeer veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is zuiver en goed van ruimte. De draf is goed van ruimte met veel balans. De galop is bergop, zeer krachtig en met zeer veel ruimte. Glamourdale beweegt met veel tot zeer veel souplesse, zelfhouding en balans.

Stamboom

Vader GLAMOURDALE
Vader van vader LORD LEATHERDALE
v.v.v. LORD LOXLEY I
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder ANDETTE
prok voorl.keur
Vader van moeder TUSCHINSKI
v.v.m. KRACK C
m.v.m.
Moeder van moeder
keur prestatie
v.m.m. EQUADOR
m.m.m.
keur preferent prestatie

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Beste Veulen Ijsseldelta 2020 Dressuur 1