We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wat een ontzettend mooi dier is de keizerlijke Tsarina! Ze kwam samen met  Raya Des Pres op stal en zij veroverden onze harten meteen.  Deze mademoiselles zijn chique van binnen en van buiten.                                     

Qua uiterlijk zijn ze opvallende verschijningen. Chique en toch met wat body, een prachtig uitgesneden snoetje en in het bezit van 3 ruime gangen met veel cadans.  Buiten haar prachtige uiterlijk is Tsarina ook van binnen even prachtig. Ze heeft een eerlijk karakter en gaf ons, eigenlijk meteen bij binnenkomst, met rijden een supervertrouwd gevoel, zonder saai te zijn.                       

Ze is goed verkeers,- en trailermak hier. Tsarina is totaal vrij van gebreken en in bezit van een paspoort met chip. Ze is net 14 jaar oud en ca. 1.62m hoog. Ze toont groter en chique maar is toch fors. Ze is geschikt voor meerdere doeleinden.                      

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.                        
        
Tsarina is wat je noemt een parade paardje !                             

IVM ons stalruimtegebrek mag ze nu voor een sterk verlaagde prijs naar een goede baas.       

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?  

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.