We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Werkelijk prachtig veulen Colman x Balou du Rouet x Landor S. Mooi en correct gebouwd hengstenveulen van goed formaat. De kleur wordt uiteindelijk schimmel.
Carthago-zoon Colman verscheen de afgelopen jaren weer serieus onder de aandacht. Op topniveau brak zijn nafok door. En bleken zij in staat om zich gewillig door de parcoursen van vandaag de dag te laten leiden. Mooi gemodelleerd. Fijn te rijden. En sterk in de manieren springen. Het zijn complimenten die opgaan voor zijn nafok. Via Balou du Rouet gaat de lijn in dit geval terug op een merrie van Landor S. Die de halfzus is van de 1m50 geklasseerde Kuan Yin. Moeder Balouska du Rouet een elite sport merrie is die zelf in het 1m30 sprong.

Balouska is een hele fijne en makkelijke merrie om te rijden. In het parcour denkt ze mee en is ze heel voorzichtig. Een beter karakter in omgang en op stal kun je je niet wensen. Balouska is een PROK gekeurde merrie. Haar nakomelingen zijn allemaal makkelijk en brave veulens, stuk voor stuk een fijn karakter.  

Link nakomelingen Colman: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/17031/colman
Link Balouska: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/583409/balouska-du-rouet

De volle broer van dit veulen is vorig jaar verkocht via de veiling. Er was veel interesse tijdens deze veiling.

Stamboom

Vader Colman
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Baloushka du rouet
Elite sport prok 1.30
Vader van moeder Balou du rouet
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.