We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

unieke kans hengstveulen te koop van dominator z uit himarra ter doorn (lord z x for pleasure).

vader dominator z is van jongs af aan een fenomeen en laat dat nu onder christian ahlmann duidelijk zien hij beschikt over een onbegrenst vermogen en een hoog acceleratie vermogen wat van hem een compleet modern sportpaard maakt ook zijn nakomelingen beschikken over hetzelfde onbegrenste vermogen.

moeder Himarra Ter Doorn is een dochter van Lord Z. Deze hengst sprong op internationaal niveau (ISP 1.60m) met verschillende ruiters en drukte succesvol zijn stempel in de fokkerij. Eén van zijn bekendste nakomelingen is ongetwijfeld Noltes Küchengirl die onder het zadel van Marcus Ehning op het allerhoogste niveau actief was.De grootmoeder van Himarra Ter Doorn is Olidame vd Padenborre. Zij sprong op internationaal niveau (ISP 1.40m) met Valentijn De Bock en werd na haar sportcarrière ingezet voor de fokkerij:Udamco II Ter Doorn (ISP 1.40m)Clonaslea (ISP 1.50m)Ellechin Ter Doorn (ISP 1.60m)For Fun Ter Doorn (ISP 1.40m)Galipolli Ter Doorn (ISP 1.55m)Havanna Ter Doorn (ISP 1.30m)Jojoe Ter Doorn (ISP 1.45m)Elila Ter Doorn (NSP 1.20m)...De moeder van Himarra Ter Doorn, Clonaslea, sprong onder de Spaanse ruiter Eduardo Alvarez Aznar op internationaal CSI5*-niveau (ISP 1.50m). Himarra Ter Doorn is de enige nakomeling van Clonaslea! Himarra Ter Doorn is zelf moeder van Kastoria Ter Doorn  (zie foto 2 ) die op internationaal niveau (ISP 1.45m) wordt uitgebracht door Vicky Van De Poel. Deze katsoria ter doorn is op haar beurt weer de moeder van aanstormend talent piece of cake m die evenneens wordt uitgebracht door vicky van de poel en zij is laaiend enthousiast over hem. (zie foto 3)Daarnaast is himarra ter doorn ook moeder van dijon ter doorn die op 1.40m niveau actief is met beat madli. Ook Jérôme Guery heeft het volste vertrouwen in deze merrielijn. Hij kocht namelijk de zoon van Himarra Ter Doorn, Theodore de Landry Z (V. Thunder vd Zuuthoeve), in 2016.ook de ierse springruiter cian o'connor heeft een nakomeling van himarra ter doorn staan namelijk amore van 't vossenhof z (amadeo van 't vossenhof z)Himarra Ter Doorn sprong zeer verdienstelijk de cyclus bij de 5 -en 6 jarige paarden mee en ze heeft ook deelgenomen aan het BK bij de 5 jarige paarden in Gesves.

geinteresseerd aarzel niet om ons te contacteren

Stamboom

Vader DOMINATOR Z
Vader van vader DIAMANT DE SEMILLY
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader CEPHALE 2000
v.m.v.
m.m.v.
Moeder HIMARRA TER DOORN
1.30m-spr
Vader van moeder LORD Z
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder CLONASLEA
1.50m-spr
v.m.m. FOR PLEASURE
m.m.m. OLIDAME VAN DE PADENBORRE
1.40m-spr