We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bied ik mijn top gefokte jaarling hengst te koop aan uit de welbekende Freiminka-stam.

Vader Karaldo VDL (Harley vdl x chin chin) was reserver kampioen bij het kwpn en kampioen en verrichtings kampioen bij het nrps. Top hengst en had zeer goede cijfers behaald. 
Moeder Zinaminka is een Timeless x sit this one out x saluut x pericless xx uit de welbekende Freiminka-stam.  Deze merrie heeft bij haar vorige eigenaar 2 veulens gehad, waarvan haar oudste nakomeling Dexceminka v. Excenel V nu grand prix (1,55) in de USA springt onder Danielle leann. En haar 2e nakomeling Exceminka (prok) v. Excenel V springt 1,20 in Nederland. Top merrie die helaas niet de kans heeft gehad om zelf nog hoog in de sport te komen aan gebrek van goede ruiters en er daarna nooit meer mee gefokt werd, aangezien ze al zo goed heeft gepresteerd op haar oudste nakomeling. 

Geboren op 06/08/2019 wat hem dus wel een laatbloeier maakt.

One special boy staat in geschreven bij het kwpn en heeft ook zijn DOC predikaat behaald met een zeer mooie genoomwaarde van 102 punten. 

Hengst is een plaatje om te zien met 3 zeer goede gangen wat hem ook zeer geschikt maakt voor de eventing sport. Hij heeft een zeer sterk achterbeen gebruik!

Op de eerste foto is het de lichtbruine hengst helemaal links. Daarna staat er nog een foto tussen waar hij een veulen op was en 3 foto's van zijn half broer Dexceminka 

Koopjesjagers gelieve niet reageren hij staat absoluut niet in de weg!! Video's op aanvraag en alleen bellen naar 0657550573 Geboren op 06/08hengstenopfok. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.