We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Embryo te koop aangeboden uit een van de topstammen van KWPN Fokkers van het Jaar Huub en Tiny van Helvoirt. Moeder Hubertje is de volle zus van Grand Prix Paarden Bonzanjo en Tango, die tevens goedgekeurd is bij het KWPN. Hubertje is ook de volle zus van NMK-kampioene Zhara-Obertje. Hubertje deed het op de keuringen ook heel goed. Met 90 punten voor haar draf haalde ze makkelijk het sterpredicaat binnen en eindigde ze zelfs op de 9e plaats in de finale van Nationale Merriekeuring. Ook in de sport liet de merrie, die de topcombinatie Jazz x Contango vertegenwoordigt, haar talenten zien. Ze is in het ZZ-Licht geklasseerd. Haar moeder O.Bertje bracht verder nog de Lichte Tour paarden Compas, Ferrari en Zhara-Obertje. Via haar dochters is ze grootmoeder van de goedgekeurde hengsten Happy Feet en Jheronimus.

Het embryo is van de vierjarige Honnoveraanse premiehengst Lord Europe (v. Lord Leatherdale), die in Denemarken een goede test deed en inmiddels bij meerdere stamboeken is goedgekeurd. Via moederszijde voert de extra galopperende Lord Europe Nederlandse genen.

Het Embryo wordt te koop aangeboden op de Excellent Dressage Sales op zaterdag 29 augustus.
Voor meer informatie: https://excellentdressagesales.com/collectie/embryo-lord-europe-x-hubertje-bh-v-jazz/

Stamboom

Vader Lord Europe
Vader van vader Lord Leatherdale
v.v.v. Lord Loxley |
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Basjen P
v.m.v. Boston
m.m.v. Lasjen P
Moeder Hubertje BH
Vader van moeder Jazz
v.v.m. Cocktail
m.v.m. Charmante
Moeder van moeder O. Bertje
v.m.m. Contango
m.m.m. Cordola