We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden:

Quianne v. Quality x Lordanos x Landfriese I 

Quianne is een 10 jarige merrie. Ze heeft ongeveer een schofthoogte van 1.65 hoog. Ze komt uit een zeer interessante bloedlijn. Haar vader heeft gesprongen op internationaal niveau .Haar 2 halfbroers v. Casimo en Contendro II staan bij internationale ruiters. Haar oma Landfriesia heeft 6 nakomelingen die 1.30m of hoger lopen. Uit deze stam komen goede allround sportpaarden.

Quianne is een echte eyecatcher. Ze is correct gebouwd en heeft mooie volle manen en staart. Ze heeft een voorpluk waar velen jaloers op zijn. (Complimenten gegarandeerd).

Quianne heeft veel potentie voor de (spring) sport. Door gebrek aan wedstrijdambities van de ruiter is ze nooit officieel uitgebracht. Het is een pittige merrie met veel temperament. Hierdoor is ze niet geschikt voor een beginnende ruiter. Ze heeft een consequente ruiter nodig. 

Ze is verkeersmak (ook voor grote landbouwvoertuigen), braaf bij de hoefsmid, tandarts en makkelijk in te laden op de trailer. Quianne heeft altijd netjes haar entingen gehad en ook de jaarlijkse controle bij de tandarts. 

De rede dat ik haar verkoop is omdat ik in de toekomst te weinig tijd voor haar ga hebben. Quianne gaat alleen weg naar een 5 sterren huisje. Handelaren hoeven niet te reageren. Ook ben niet niet opzoek naar iemand die haar koopt om te trainen en weer doorverkoopt. 
Ik ben opzoek naar iemand die lekker fanatiek met haar wil gaan springen.

Eventueel kunnen al haar toebehoren
overgenomen worden.
(De ruiter op de foto's is 1.84)

Stamboom

Vader Quality
Vader van vader Quinar
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Cordelia
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Loreanne
Vader van moeder Lordanos
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Landfriesia
v.m.m.
m.m.m.