We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super lief sportpaard te koop!

Levante is een 4 jarige hengst van 1.66m hoog. Hij blinkt uit in zijn goede stap met veel overstap en lichaamsgebruik. Heeft een fijne draf met veel takt en swung en een mooie bergopwaartse galop. Hij beweegt met veel balans en achterbeen gebruik. Levante is een super lieve hengst met een karakter van goud. Hij is makkelijk in de aanleuning en heeft een fijn mondje. Levante is getraind op M niveau en nemen spelenderwijs al wat appyumenten mee wat hij goed oppakt ! Verder is hij super lief in de omgang en heeft geen hengsten streken. Kortom een heel fijn sportpaard !! 

Levante heeft mooie droge benen en geen stalgebreken. Hij is klinisch en röntgenologisch helemaal goedgekeurd eind 2018 incl hals en rug. Overkeuren k.k. Prijsklasse boven de 35.000 euro. Video beschikbaar via whatsapp. Bij meer informatie of een afspraak graag contact opnemen met 0623938155

Stamboom

Vader Negro
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.