We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Locatie: Hulten, Stal Jellema
Finest Barones is qua uiterlijk een knappe verschijning om te zien, ze is sportief en elegant gebouwd, ze heeft een mooie donkerbruine kleur, en een erg aansprekend hoofd. Verder beschikt ze over 3 expressieve gangen en is ze erg lichtvoetig. Zonder twijfel een echte eyecatcher in de ring.

Finest Barones laat veel potentie zien voor de hoge dressuursport, ze is er helemaal klaar voor om verder doorgeleerd te worden en om op wedstrijd haar talent te laten zien. Finest Barones is een brave maar oplettende merrie en daarom niet geschikt voor de onervaren of onzekere ruiter. Wij hebben haar een aantal keer meegenomen op vreemd terrein, dit deed ze braaf.

Op 12 mei 2020 is ze zowel klinisch als röntgenologisch inclusief hals en rug volledig goedgekeurd voor de sport.

In de omgang heeft Finest Barones een zeer fijn karakter en ze heeft absoluut geen merriegedrag. Ze heeft geen stalgebreken en is voorzien van stamboom, chip en paspoort. Voor meer informatie of het maken van een afspraak graag mobiel contact opnemen met: 0652881182

Indien gewenst beschikken wij over de mogelijkheid haar bij u te brengen.

Stamboom

Vader Finest
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Briar
v.v.m. Walldorf
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.