We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: VALKENSWAARD
Fokker: Mw. S. van Riel

Een sprookje...

Pardeijn Reikja heeft alles in huis om je toekomstige dressuurdromen waar te gaan maken. Zwart van kleur, een mooi dressuurmodel, extra beweging en met maar liefst twee broers op PSG/Inter I niveau en een zus die internationaal Inter A/B/II loopt, heeft deze prinses alles in huis om een dressuurkoningin te worden.

Pardeijn Reikja is eventueel samen met haar moeder Unieke-Utopia te koop.
----
Moeder is de Preferente, Prok, Prestatie merrie Unieke-Utopia (v. Ferro). Zij is een telg uit de bekende Nomana stam, een bijzonder succesvolle moederlijn die heel veel goede dressuurpaarden brengt, waarvan de hengsten Vivaldi, Radar en het Grand Prix paard Interfloor Next One slechts enkele namen zijn.

Unieke-Utopia bracht inmiddels twee PSG/Inter I paarden, een internationaal Inter A/B/II paard en een ZZ-licht paard en de 2e bezichtiging hengst Kagan Ter Selle die voor € 28.000,- op de Prinsjesdagveiling in 2015 verkocht werd en in opleiding staat bij Helgstrand Dressage. 
---
Vader is de populaire jonge hengst For Ferrero (v. For Romance I). Hij deed in 2018 succesvol mee aan de Pavo Cup en behaalde de 3e plaats. De kwaliteiten van For Ferrero zijn onmiskenbaar. Hij is inmiddels bij de stamboeken van het KWPN, Oldenburg en BWP goedgekeurd. Een hengst die zijn dressuurtalent net als zijn vader For Romance I doorgeeft aan zijn nakomelingen.

LOCATIE: VALKENSWAARD

Wist u dat?
- Veulentekoop.nl de fokker helpt bij het maken van de foto's, video en het maken van de advertenties voor het veulen.
- Wij de eerste vragen van u als koper beantwoorden en eventueel helpen met het vinden van een dierenarts voor de keuring, een opfok adres en het vinden van geschikt transport.
- U als koper geen commissie betaald

Meer informatie vindt u ook op www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader For Ferrero
Vader van vader For Romance I
Grand Prix
v.v.v. Fuerst Romancier
m.v.v. Gesina
Moeder van vader Dubai Millennium
v.m.v. Don Crusador
PSG/Inter I
m.m.v. Wisconsin II
Moeder Unieke-Utopia
Preferent, prestatie, prok
Vader van moeder Ferro
Gradn Prix
v.v.m. Ulft
m.v.m. Brenda
Moeder van moeder Kim-Utopia
Ster
v.m.m. Falco
m.m.m. Ditha Uthopia
Ster