We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: HAALDEREN
Fokker: Dressuurstal Patricia Jansen

Lichtvoetige talent..

Popeye EPJ is een uitzonderlijk talent voor de toekomst. Hij beweegt met veel ruimte, souplesse en een mooi voorbeen gebruik. Zijn galop springt eruit en dat is ook niet zo verwonderlijk als je moeder de zus is van de Nationaal Kampioen 3-jarige merries 2017 Jatilinda en van niemand minder dan de KWPN goedgekeurde hengst Jameson RS2!
--
Moeder is de IBOP-drs, prok gekeurde merrie Ivylinda. Zij is een merrie uit de gouden combinatie van de hengsten Lord Leatherdale en Negro. Dezelfde combinatie van hengsten bracht o.a. ook de succesvolle hengsten Chippendale, Everdale en de Wereldkampioen jonge dressuurpaarden Glamourdale. Ivylinda zelf werd tot op heden op Z1 niveau in de sport uitgebracht. Popeye EPJ is haar tweede veulen. 

Grootmoeder is niemand minder dan de Elite, preferente, sport-drs. merrie Atilinda (v. Negro). Zij werd zelf tot op PSG/Inter I in de sport uitgebracht en staat aan de wieg van reeds drie Elite merries, waarvan Jatilinda (v. All at Once) de meest opvallende is. Zij werd in 2017 Nationaal Kampioen bij de 3 jarige merries en reeg daarna onder het zadel de successen aan één. Ze slaagde voor haar IBOP met 87 punten, ze was winnaar van de Horsefood Competitie 2018 en 2019 met een 10 voor de draf en voor het overrijden en beste merrie PAVO-cup 2019. De bekenste nakomeling van Atilinda is niemand minder dan de KWPN goedgekeurde hengst Jameson RS2 (v. Blue Hors Zack). In 2018 was hij de KWPN verrichtingskampioen met een totaal van 90 punten, winnaar van de PAVO-cup 4 jarige dressuurpaarden en winnaar van de Hengstencompetitie 4-jarige dressuurhengsten met 91 punten. Zijn galop is keer op keer goed voor het allerhoogste cijfer haalbaar... een 10!
---
Vader is Lennox U.S. Hij was de reservekampioen van de KWPN hengstenkeuring 2019. Zijn moeder is de merrie Herarona (v. Rousseau). Zij is de volle zus van de tot de wereldtop behorende Grand Prix hengst Blue Hors Zack. Grand Galaxy Win (v. Apache) is de vader van Lennox U.S. Hij zette zijn naam op de kaart met de Duitse keuringskampioen Global Player (mv. Don Schufro).Lennox U.S. is een jonge hoogbenige hengst met veel balans en zelfhouding. Hij beweegt met een actief achterbeen en valt op met zijn sterk gedragen galop. Een paard met veel potentie voor het hogere werk.

LOCATIE: HAALDEREN

Wist u dat?
- Veulentekoop.nl de fokker helpt bij het maken van de foto's, video en het maken van de advertenties voor het veulen.
- Wij de eerste vragen van u als koper beantwoorden en eventueel helpen met het vinden van een dierenarts voor de keuring, een opfok adres en het vinden van geschikt transport.
- U als koper geen commissie betaald

Meer informatie vindt u ook op www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Lennox U.S.
Vader van vader Grand Galaxy Win
PSG/Inter I
v.v.v. Apache
Grand Prix
m.v.v. Winner T
Elite, preferent, prestatie, sport-drs
Moeder van vader Herarona
Elite
v.m.v. Rousseau
m.m.v. Orona
Ster, preferent, prestatie, IBOP-drs
Moeder Ivylinda
IBOP-drs. prok, Z1
Vader van moeder Lord Leatherdale
Inter A/B/II
v.v.m. Lord Loxley I
PSG/Inter I
m.v.m. Fairless P
Staatspremie
Moeder van moeder Atilinda M
Elite, preferent
v.m.m. Negro
Inter A/B/II
m.m.m. Tilinda M
Voorl. keur, prok