We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aangeboden een zeer getalenteerde hengst.
Locomotion is een git zwarte 4 jarige door het DSP goedgekeurde hengst.

Hennessy x Carry Gold x Weltmeijer.
Deze prachtige hengst komt uit de meermaals bewezen Reina-stam. Uit deze veelbelovende stam zijn 20 goedgekeurde dekhengsten gekomen, waaronder Eros, Johnson, Sultan en Charmeur.
Meerdere paarden uit deze stam zijn op het hoogste niveau uitgebracht.

Locomotion zou in Duitsland voorgebracht worden op het verrichtingsonderzoek. Helaas zijn deze in verband met het Corona virus niet door gegaan. Dit zal op een later moment nog plaats vinden.

Om deze rede zijn we op zoek naar een ambitieuze ruiter die verder zou willen met het opleiden van deze zeer talentvolle hengst. Hij scoorde maar liefst een 8,5 voor zijn draf, een 7,5 voor stap en galop. 

Locomotion is onder het zadel zeer braaf en hij laat zich fijn bewerken. Hij vertoont geen tot nauwelijks hengsten gedrag hierdoor is hij ook prima te rijden als er andere paarden in de bak aanwezig. Hij heeft veel aanleg voor het verzamelen ook is het een paard die veel potentie laat zien voor het schakelen.  Locomotion moet nog wat kracht ontwikkelen, maar hij pakt al het werk tot nu toe ontzettend goed op.

Locomotion is te bezichtigen in Langerak.
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen
Gelieve te bellen of appen naar 0646699161

Stamboom

Vader Hennessy
Stb
Vader van vader De Niro
Erkend
v.v.v. Donnerhall
Erkend
m.v.v.
Moeder van vader Silhouette
Elite, Preferent, prok
v.m.v. Jazz
Preferent
m.m.v. Weltmeyer
Moeder Zireina
Elite, ibop(dres), prok
Vader van moeder Carry gold
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Lireina
Elite, preferent, prok
v.m.m.
m.m.m.