We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Gitana CLXIX is de naam van  top paardje van 12 jaar oud . Ze is van het luxere type Andalusisch, niet grof of zwaar dus. Ze heeft een enorm mooi hoofdje met mooie manen en staart. Ze is prachtig kastanjebruin. Ze heeft een stokmaat van ca. 1.54 m wat haar een ideaal familiepaardje maakt.  Ze heeft 3 ruime gangen.                                                     

Gitana is hier een heerlijk ongecompliceerd paardje. Vanaf de eerste dag dat ze bij ons kwam konden we alles met haar doen hier. Ze is hier braaf met poetsen, bandageren (voor de foto) en in de hand. Ook onder het zadel konden wij zo opstappen en wegrijden, ze is hier werkelijk superbraaf. Toch had ze niet zo heel veel gedaan voorheen in Spanje, vooral wat buiten gereden.                            

Gitana is vrij van (stal)gebreken en is in bezit van chip, paspoort.  Ze heeft een goede afstamming van Discreto VIII x Kai - Kirse . Is geënt en ontwormd. Is in bezit van een recent uitgebreid tandartsrapport. Ze is hier en voorheen goed verkeers,- en trailermak.                 

Een klein prijsje voor een fijnde dame!                      

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.