We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super lieve 4-jarige C-pony te koop!

Ruby's Femm is een Welsh NWR pony met een stokmaat van 1.36m en dat maakt haar de perfecte C-pony. Ze kent de basis, longeren/hoofdstel/singeltje met bijzet en is nu toe aan het verdere werk. Doordat ze dit jaar een veulen heeft gehad, ben ik haar nog niet verder zadelmak gaan maken. 

Femm is een super lieve pony, kruipt het liefst in je broekzak en is nergens van onder de indruk. Daarnaast is het een hele chique pony om te zien, waardoor ze zeker zal opvallen in de ring!
De reden dat ik haar verkoop is dat ze te klein is gebleven om haar verder in te zetten in de fokkerij. Dat maakt haar echter niet minder leuk! 

Ik hoop dat ze bij een fanatiek ruitertje terecht komt die met haar wil gaan schitteren in de ring. Voor het zadelmak maken verwacht ik geen problemen, want ze is heel relaxed. Ze wil wel graag werken en is altijd blij als ze mee mag naar de bak voor wat longeerwerk. 

Wie ziet het zitten om met deze topper verder aan de slag te gaan?!

v. Pippin's Pride
mv. DGR Now or Never

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.
06-30988193
info@ruby-stables.com

Stamboom

Vader Pippin's Pride
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder DGR Now or Never
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.