We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Philou K (v. Hometown) is op 29-05-2020 geboren uit onze veelzijdige Elite Fokmerrie Emminente K (v. Van Gogh x Indoctro). Het is een mooi en aanhankelijk merrieveulen met ruimvoldoende maat. Veel sport in bloedlijn met zowel Grand Prix dressuur- als springpaarden!

Vader Hometown (Apache x Ferro) is begin dit jaar naar Zweden verkocht met het oog op de sport en fokkerij. Daarvoor werd hij getraind op ZZ-licht niveau door Stal van Silfhout. Hometown valt op door zijn sterke achterbeen. Hij heeft veel vermogen tot sluiten en toont aanleg voor het zware werk. Dit is niet verwonderlijk met topverervers en Grand Prix dressuurpaarden als Apache en Ferro in zijn genen.

Moeder Emminente K is bij ons geboren. Ze is een royale merrie met veel uitstraling en heeft al haar predicaten met glans behaald.  Ze werd uitgebracht in de Z2 dressuur en L springen. Helaas hebben we haar vanwege een blessure een aantal jaar geleden terug moeten trekken uit de wedstrijdsport. Sindsdien hebben we een viertal knappe veulens uit haar gefokt.

Bij interesse graag telefonisch contact opnemen via 0634485545.

Stamboom

Vader Hometown
Vader van vader Apache
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Ferro
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Van Gogh
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Indoctro
m.m.m.