We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TE KOOP: Kallista L 

Kallista is een vijfjarige merrie van Dark Pleasure x Ferro x Adgar van rond de 1.66m. Ze heeft een vriendelijk karakter en is gek op aandacht en knuffelen. 

Kallista heeft drie correcte gangen, waarbij de galop opvalt. Ze heeft van nature fijne sprong in de galop. Ze wordt getraind op L/M niveau. Met rijden is ze safe, ze zal niet bokken, steigeren of rennen. Wel kan ze een keertje schrikken, zoals elk paard, maar dat bio blijft bij een stapje opzij springen. Je kan na een week niet rijden zo weer opstappen en wegrijden, zonder eerst te hoeven longeren. Ze is ook op ander terrein geweest, dit vond ze een beetje spannend maar ze bleef heel braaf!

Kallista kan ook een sprongetje maken, wat ze braaf doet, maar ze is hierin nog wel onervaren (zie filmpje). Op buitenrit gaan vindt ze leuk, en ze loopt dan met haar oortjes naar voren. Ze kan stukjes voorop maar loopt liever achter een ander paard of persoon aan. Ze is bekend met langs de weg gaan, dit doet ze goed. Auto’s, fietsers, andere paarden in de wei, blaffende honden etc vindt ze geen probleem, groot verkeer vindt ze nog wel wat spannend, maar als de ruiter rustig blijft komt dit goed. Kallista is ook met draven en galop heel braaf, en een stukje racen vindt ze prachtig (zie filmpje).

Met poetsen en zadelen staat ze super braaf stil, ook als ze los staat (zelfs als er voer aankomt) (zie filmpje). Ze houdt van tutten en staat dan ook heerlijk stil als je wilt vlechten. 

Ze staat nu in de wei in een kleine groep, waar ze graag met andere paarden kriebelt. Ze blijft ook rustig als ze alleen achtergelaten wordt, of in haar eentje meegenomen wordt. Wanneer ze hengstig is zal ze nooit vervelend zijn. 

Braaf bij de smid. Entingen in orde, jaarlijks tandarts controle. 

Kallista heeft nooit een noemenswaardige blessure gehad en is in 2018 röntgenologisch goed gekeurd incl. rug en hals. 

Prijsklasse: 10.000

Voor vragen graag appen of bellen. 0636534729

Stamboom

Vader Dark pleasure
Vader van vader Ufo
v.v.v. Metall
m.v.v. Jufeera
Moeder van vader Wild Pleasure
v.m.v. Jazz
m.m.v. Leandra
Moeder Ocky
Vader van moeder Ferro
v.v.m. Ulft
m.v.m. Brenda
Moeder van moeder Vicky
v.m.m. Adgar
m.m.m. Micky