We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht van de eigenaar te koop aangeboden:

SUPER KNAPPE dressuur merrie "Kalimba de Luna", een 5 jarige merrie van Dreamboy x Sandreo. Luna meet 1.68M groot en heeft 3 correcte gangen. 

De eigenaar kocht haar als veulen en heeft haar zonder problemen professioneel in laten rijden op 3 jarige leeftijd.  Luna was van begin af aan al een SUPER BRAVE merrie in omgang. Ook is ze succesvol uitgebracht in de Klasse B en L1 dressuur. I.v.m. tijdgebrek en teveel paarden op stal hebben zij ervoor moeten kiezen Luna te verkopen. Daarom wordt Luna momenteel door getraind en beheerst ze de oefeningen van de klasse M dressuur. Tevens maakt ze een leuke sprong en is ze verkeerssmak en fijn te rijden tijdens buitenritjes. 

Luna is nog niet gekeurd, maar gezien haar bekende voorgeschiedenis verwachten wij hier geen bijzonderheden. Luna wordt regelmatig gecontroleerd en indien nodig behandeld door de paardentandarts, dierenfysiotherapeut en de hoefsmid. Luna heeft geen stal gebreken en is makkelijk te laden op de trailer. 

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Anne van den Eerenbeemt (amazone/ trainer)

Stamboom

Vader Dreamboy
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Sandreo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.