We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer geschikt paard voor de overstap van pony naar paard, door het super eerlijke ongecompliceerde karakter van deze 5 jarige ruin; Kenzo!
Hij is fijn te rijden, braaf in de omgang en niet snel onder de indruk. (groot verkeer, brommers, draaiende kranen etc.) Loopt braaf op vreemd terrein en in het bos, is totaal niet schrikachtig, gewoon een heerlijk stabiel karakter. Rechtstreeks van de fokker, geen gebreken! 
 
Kenzo is helemaal klaar voor de wedstrijden, hij is al eens mee geweest op concoursen en heeft netjes een bb proef gelopen en een bb parcours gesprongen, maar door de verplichte stop i.v.m corona en tijdgebrek van mij, komt het er niet van om een startkaart aan te vragen en op wedstrijden te gaan. Hij kent de oefeningen als wijken, schouderbinnenwaarts, achterwaarts, galopwissel, contragalop. Hij heeft veel bereidheid tot werken en is zeer leergierig.

Het is een echte allemans vriend, die graag knuffelen wil. Een meisje van 10 jaar rijdt er zo mee weg! Trailer laden kan simpel en alleen. Hij heeft 3 goede gangen en wil alles wel springen, weigeren kent hij eigenlijk niet. Hij kan goed met andere paarden in de weide.

Deze ruin kan zich nog super leuk ontwikkelen op verschillende vlakken; springen, dressuur of eventing of als hunter.......? In zijn familielijn zie je die veelzijdigheid terug; Opa Kigali is eerst succesvol geweest in de springsport en later Grand-Prix dressuur. Ook Ed king hill was een veelzijdige hengst. Oma Wanda, is de volle zus van de bekende bonte hengst Samber.
Moeder Zaramba werd binnen 3 maanden naar de Z1 gereden, dit door het altijd meewerkende karakter (moeder is nog aanwezig) Haar dochter Sutterflyke (zus van Kenzo) is zeer succesvol in de eventing (kwalificatie olympische spelen)

Kenzo is echt een paard om mee op te vallen op de wedstrijden en een maatje voor het leven. 

Voor meer vragen kunt u bellen of appen naar 06-46878571 (Nienke) of mailen naar ; nienkevanderwerf11@gmail.com
Stamboom

Vader King BP
Vader van vader Purioso
v.v.v. Furioso
m.v.v. Alinda
Moeder van vader Wanda
v.m.v. Pericles
m.m.v. Tina D
Moeder Zaramba
ster keur sport
Vader van moeder Kigali
v.v.m. Wolfgang
m.v.m. Finesse
Moeder van moeder Samba
v.m.m. Ed King Hill
m.m.m. Maijke