We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Philida is een chique gebouwd merrieveulen met een mooi dressuurmodel en een vriendelijk karakter. Ze heeft goede basisgangen en beweegt met veel souplesse en balans en blinkt uit in de draf.

De onbetwiste kampioen van de KWPN Stallion Show! De verwachtingen zijn hooggespannen van de zwarte vierjarige Bordeaux-zoon Le Formidable. Bordeaux is op zijn beurt een zoon van dressuurpaardenmaker United en laat United nu ook moedersvader zijn van het merrieveulen Philida. Zijn genen liggen verankerd in haar pedigree die vervolgt met Jazz en Chronos. Moeder Bamelida (v.United) is een elitemerrie en bracht van Bretton Woods het Lichte Tour-paard Herida. De keur preferente grootmoeder Prisca Gerida (v.Jazz) is een halfzus van het Zware Tour-paard Witte van Moort’s Wonder (v.Rhodium) en van het ZZ-Licht-paard U-Too (v.Metall). Deze moederlijn bracht diverse andere sportpaarden wat Philida zeer interessant maakt voor zowel sport als fokkerij


Hogere prijsklasse


Voor meer informatie of een afspraak gelieve te bellen met de fokker J. Hermanussen: +31 651724231

Stamboom

Vader LE FORMIDABLE
Kampioen Hengstenkeuring 2019
Vader van vader BORDEAUX
v.v.v. UNITED
m.v.v. VENNA
Moeder van vader VIENNA
v.m.v. FERRO
m.m.v. GRIBALDI
Moeder BAMBELIDA
D-OC IBOP(drs) Elite
Vader van moeder UNITED
v.v.m. COCKTAIL
m.v.m. CHARMANTE
Moeder van moeder PRISCA GERIDA
keur pref
v.m.m. JAZZ
m.m.m. CHRONOS