We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Pac-Man is een donkerbruine, goed bewegende hengst uit de kampioenshengst Jameson RS2. Hij heeft een fijn karakter en goede basisgangen. 

Kampioen van de KWPN Stallion Show, verrichtingstopper met 90 punten, tweevoudig winnaar van de finale van de Hengstencompetitie, derde in de Pavo Cup en achtste op het WK Jonge Dressuurpaarden: Jameson RS2. De toekomstbelofte voor zowel sport als fokkerij! De pedigree van zijn zoon Pac-Man is eveneens om van te watertanden en vervolgt met het bloed van de Grand Prix-hengsten Dream Boy en Jazz. Zijn moeder, de voorlopig keurmerrie Irida, is een halfzus van het Z1-dressuurpaard Giovanni (v.Apache). Zijn keur preferente grootmoeder Prisca Gerida is een halfzus van het Zware Tour-paard Witte van Moort’s Wonder (v.Rhodium). Ook bracht zijn overgrootmoeder van Metall een ZZ-Licht-paard en diverse Z1/Z2-geklasseerde nakomelingen. Nauwverwant aan Pac-Man is tevens het Lichte Tour-paard Herida (v.Bretton Woods)Tevens hebben we ook een merrieveulen te koop Le Formidable x United x Jazz.
Link: https://www.sporthorses.nl/advertentie/177736/te-koop/paarden-te-koop/chique-merrieveulen-uit-elitemerrie/

Voor meer informatie of een afspraak gelieve te bellen met de fokker J. Hermanussen: +31 651724231

Dit veulen neemt deel aan de KWPN Online Veulenveiling:
https://www.kwpn.auction/nl/auction/pac-man-jameson-rs2-x-dream-boy

Stamboom

Vader JAMESON RS2
WFFS-free prok D-OC Stb.
Vader van vader BLUE HORS ZACK
WFFS-free
v.v.v. ROUSSEAU
m.v.v. ORONA
Moeder van vader ATILINDA M
Elite pref
v.m.v. NEGRO
m.m.v. TILINDA M
Moeder IRIDA
voorl.keur
Vader van moeder DREAMBOY
Stb. WFFS-free
v.v.m. VIVALDI
WFFS-free pref
m.v.m. KRACK C
Moeder van moeder PRISCA GERIDA
keur pref
v.m.m. JAZZ
m.m.m. GERIDA II