We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rock Star is een nakomeling van de beloftevolle KWPN hengst Indian Rock (v. Apache). Zijn moeder, Gerlucci v/h Bloemenhof, stampt af van de Elite hengst Quaterback. Verder vinden we in de moederlijn ook nog Diamond Hit terug.

Deze 3-jarige donkerbruine ruin is net zadelmak en neemt het werk goed op.  Elke rit gaat hij duidelijk een stap vooruit.  Rock Star is een mooi gebouwd paard met een eerlijk en lief karakter.

Rock Star valt op door zijn elegante verschijning, moderne bouw en functioneel bewegingsmechanisme.  Hij toont onder het zadel een opvallend sterk voorbeengebruik in draf, een uitmuntende galop en een ruime stap.

We verwachten veel van deze Indian Rock nakomeling in de toekomst. Welke ambitieuze ruiter gaat met deze chique topper aan de slag ? Benieuwd hoe ver je hiermee in de sport zal geraken ?! Wij denken alvast dat je met deze eyecatcher hoge ogen kan gooien tussen de witte hekjes.

Rock Star is vrij van alle stalgebreken en werd volledig klinisch/RX gekeurd in april 2020 (zonder bemerkingen en incl. nek/rug).

Video beschikbaar op aanvraag via whatsapp, mail of bericht.  Meer jonge paarden te koop op onze website van J2L Dressage Horses

Stamboom

Vader INDIAN ROCK
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder QUATERBACK
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. DIAMOND HIT
m.m.m.