We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: LUYKSGESTEL
Fokker: J. Jansen

Pandera is een chique lichtvoetig veulen die met veel ruimte beweegt. Eeen scherp doch mensgericht veulen, waar de nieuwe eigenaar veel dressuurplezier aan kan beleven.

Een veulen uit de Bryolieta-stam die aan de wieg staat van vele sportpaarden en goedgekeurde hengsten.
---
Moeder is de Dorado (v. Krack C) nakomeling Haranda. Dorado werd door Emmelie Scholtens succesvol opgeleid en uitgebracht op PSG-niveau. In 2016 werd de hengst verkocht naar Denemarken waar Anna Zibrandtsen de teugels overnam. Pandera is de tweede nakomeling van Haranda.

Grootmoeder is de Keur merrie Karanda Zij bracht het 1.30m. springpaard Pajero (v. Ferro), het Z1 paard Unbelievable en de Elite, preferente, EPTM-dr., Sport-dr merrie Arenda VDP.

Overgrootmoeder de Elite, preferente, prestatie, sport-dr. merrie Feranda bracht het ZZ-zwaar geklasseerde paard Warande (v. Flemmingh).
--
Vader is de jonge Governor (v. Totilas) nakomeling Koning. Een aansprekende zwarte hengst met een prachtig front en zelfhouding. Het KWPN beoordeelde Koning als een eerlijk en betrouwbare hengst met een goede instelling en makkelijk in de omgang. Zijn eerste veulens van dit jaar lijken lichtvoetig te bewegen met veel zelfhouding.

LOCATIE: LUYKSGESTEL

Wist u dat?
- Veulentekoop.nl de fokker helpt bij het maken van de foto's, video en het maken van de advertenties voor het veulen.
- Wij de eerste vragen van u als koper beantwoorden en eventueel helpen met het vinden van een dierenarts voor de keuring, een opfok adres en het vinden van geschikt transport
- U als koper geen commissie betaald

Meer informatie vindt u ook op www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Koning
Vader van vader Governor
PSG/Inter I
v.v.v. Totilas
Grand Prix
m.v.v. Orleans
Elite, preferent, prestatie
Moeder van vader Gucci Boa T
Elite, IBOP-drs, D-OC
v.m.v. Bretton Woods
PSG/Inter I
m.m.v. Bolivia Top T
Elite, sport
Moeder Haranda
Vader van moeder Dorado
PSG/Inter I
v.v.m. Krack C
Grand Prix
m.v.m. Zinni van de Westen
Elite, preferent IBOP-drs, D_OC
Moeder van moeder Karanda
Keur
v.m.m. Ramiro Z
1.60m
m.m.m. Feranda
Elite, preferent, prestatie, sport