We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: aansprekend hengstveulen van Rubin Royal

Phoenix is een super knappe, lang gelijnde hengst, geboren op 3 april 2020. Prachtig model, groot veulen, wordt naar verwachting een paard met maat. Correct bewegen, fijne galoppade met balans. KWPN ingeschreven, reeds gechipt. Veel in de hand geweest, zeer sociaal en vrolijk.

Phoenix is een afstammeling van Rubin Royal (Rohdiamant x Grundstein II), één van Oldenburgs beste sport verervers, met een lange lijst aan Grand Prix paarden en goedgekeurde hengsten als nakomelingen. Dit Duitse bloed is gecombineerd met de KWPN gefokte merrie Efeera (Zjengis Khan x Montecristo x Nurprimus). Deze merrie bezit een prok, ster en sport predikaat, en heeft Z2 gelopen. Efeera laat talent zien voor het hogere werk en de verzameling.

Foto 1 en 2 zijn van 29 augustus (4,5 maand), foto 3 t/m 5 van 17 mei (5 weken). Laatste 2 foto’s zijn van moeder Efeera onder het zadel.

Voor meer informatie: 06-36478122. We zoeken een fijn en passend huis voor hem. Normale prijsklasse, goed huis is belangrijker dan prijs.

Stamboom

Vader Rubin Royal OLD
Grand Prix dr.
Vader van vader Rohdiamant
Grand Prix dr.
v.v.v. Rubinstein I
Grand Prix dr.
m.v.v. Elektra V
Moeder van vader Rumirell
Elite
v.m.v. Grundstein II
1.20m spr.
m.m.v. Ruling Action
Verbandsprämie
Moeder Efeera
Ster Sport Prok
Vader van moeder Zjengis Khan
PSG/Inter I
v.v.m. Rousseau
Preferent
m.v.m. Univers
Preferent
Moeder van moeder Rufeera
v.m.m. Montecristo
Grand Prix dr.
m.m.m. Usi
Ster