We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Interest (v. Inliner) 

Interest is een ruin geboren op 02-04-2017. Interest is nu 1.64m schofthoogte (oogt iets groter). Wij hebben hem eind mei zadelmak gemaakt. In deze periode heeft hij nog nooit een stap verkeerd gezet.

Interest is een brave talentvolle allrounder. Hij heeft 3 kwaliteitsvolle gangen wat hem geschikt maakt voor dressuur. Springen doet hij met veel plezier en hij laat veel zien op de sprong. Ook is hij erg dapper wat hem tevens geschikt zou maken voor de eventing. 

Interest is erg werkwillig en leert snel. Hij doet met een beetje overtuiging echt alles voor zijn ruiter. Ondanks dat hij erg jong en groen is pakt hij alles snel op en is makkelijk te rijden. Door zijn leeftijd en ervaring niet geschikt voor beginnende ruiter. Overgang van pony naar paard zou hij wel geschikt voor zijn. 

Interest is begin dit jaar klinisch en röntgenologisch goed gekeurd. Hij is in april ingeënt en hij is in augustus bij de tandarts geweest. Hij staat braaf op de wasplaats/poetsplaats, kinderen kunnen hem aan de hand meenemen, hij is braaf bij de hoefsmid en makkelijk op de trailer te laden. Interest is geheel vrij van (stal)gebreken

Interest is ècht een super lief paard met veel potentie voor de sport. Voor meer informatie graag Whatsapp/bellen naar: 0612070697

Stamboom

Vader Inliner
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.