We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De vader van Caro Van 't Vossenhof Z is Corydon van T&L. Deze hengst is een zoon van Cornado die Siegerhengst was van zijn keuringsjaar in 2005, alsook springkampioen tijdens het verrichtingsonderzoek. Momenteel presteert hij onder het zadel van Marcus Ehning en won hij onder andere de GP van het EK in Herning in 2013. Hij sprong naar een derde plaats in de GP CSI***** Basel en won hij o.a. de Wereldbeker-manche in Bordeaux in 2014. Corydon van T&L is een jonge, beloftevolle hengst met net zoals zijn vader alle kwaliteiten voor het hogere werk! 
De moeder van Caro Van 't Vossenhof Z, Beaudine M, presteerde op internationaal niveau (ISP 1.45m) en staat nu volledig in voor onze fokkerij.De grootmoeder van Caro Van 't Vossenhof Z is Sarina M. Zij voert het geweldige bloed van de volbloedhengst Esteban XX.
In de springpaardenfokkerij is het begrip 'bloed' van groot belang aangezien de parcoursen technischer worden gebouwd en in een kortere tijd moeten worden afgelegd.De overgrootmoeder van Caro Van 't Vossenhof Z, Badendorferin, is de ¾ zus van de stempelhengst Chin Chin en is onmiddelijk in de fokkerij ingezet:
Libertino I (GGK dekhengst)
Libertino II (ISP 1.60m + GGK dekhengst)
Capri (ISP 1.40m)
Contre Attaque (ISP 1.55m)

vraagprijs is exclusief BTW.

geïnteresseerd aarzel niet om ons te contacteren
0032(0)470/465566
0032(0)472/709658
info@vantvossenhof.be 

Stamboom

Vader CORYDON VAN T&L
Vader van vader CORNADO I
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader CHACCOS-LUED
v.m.v.
m.m.v.
Moeder BEAUDINE M
Vader van moeder CONTENDER
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder SARINA M
v.m.m. ESTEBAN XX
m.m.m. BADENDORFERIN