We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop mijn mooie zelfgefokte merrie Mission Possible DK.

Vanwege dat ik in januari dit jaar een ongeluk heb gehad, heb ik helaas doen besluiten haar te verkopen.

Ze is bij ons op stal geboren en opgegroeid. Altijd in de hand geweest dus heel mensgericht. Ze is in maart dit jaar zadelmak gemaakt door Laura Petri in Stolwijk. Dus ze heeft een fantastische basis mee gekregen voor haar hele leven. Op dit moment word ze 2/3 keer per week door een 16 jarig meisje doorgereden op stal vanwege dat ik het niet kan. Ze is super braaf en nuchter in het rijden (binnen/buiten maakt niet uit), maar natuurlijk wel een groen paard. Totaal geen merrie streken, en heel sociaal naar andere paarden. Misschien zelfs te onderdanig.
Ze meet op dit moment rond de 1.68m. Ze staat zonder ijzers.

Ze is in september vorig jaar röntgenologisch goedgekeurd, maar ik heb haar nooit klinisch laten keuren omdat ze voor mezelf zou blijven. Helaas loopt dit dus anders. 

Ik zou haar het liefste zien bij iemand die haar rustig kan opleiden en waar ze altijd bij mag blijven. Ze zal een maatje voor het leven zijn. Dus heb je interesse kun je met mij contact opnemen: 06-21815270.
Mocht ik niet opnemen, stuur me dan een berichtje. Dan probeer ik later terug te bellen of ik reageer   daarop. Helaas kan ze niet voorgereden worden ivm dit nog te zwaar is voor haar. Uiteraard word ze wel altijd eerst gelongeerd.

Hieronder een filmpje, dit is hoe zij zadelmak gemaakt is door Laura Petra. Op dit moment is ze alweer meer doorgereden.
https://www.facebook.com/watch/?v=1188037314862935&extid=nhmNM5dEwWWkPjrU

Stamboom

Vader Impression
PSG/Inter I
Vader van vader Blue Horse Don Schufro
Grand Prix
v.v.v. Donnerhall
Grand Prix
m.v.v. Fiesta
Moeder van vader Wicara
Prok Pref
v.m.v. Ferro
Grand Prix
m.m.v. Sicara
ZZZ-DR
Moeder Frisky Sollenburg
M1-dressuur
Vader van moeder Tango
Grand Prix
v.v.m. Jazz
Grand Prix
m.v.m. O.Bertje
Moeder van moeder Ninda
Prest Elite
v.m.m. Elcaro
Z2-dr
m.m.m. Winda