We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De vader van Tequila Van 't Vossenhof Z is Taloubet Z. €2.000.000 aan prijzengeld, 105 starts op 5* wedstrijden, 45 wereldbekerwedstrijden, 26 internationale overwinningen, 9 kampioenschappen, medailles op de Olympische Spelen, Europese Kampioenschappen en wereldbekerfinales,... Geen enkele dekhengst ter wereld reisde en won meer dan Taloubet Z! Bovendien kreeg deze hengst een fantastisch afscheid op 18-jarige leeftijd door op zijn laatste wedstrijd ooit, de wereldbekermanche in Leipzig, op een indrukwekkende wijze te winnen. Taloubet Z bewees doorheen zijn sportcarrière één van de hardste paarden te zijn en tevens het prototype van een modern sportpaard: lichtvoetig, snel en bijzonder sterk.

De overgrootmoeder van Tequila Van 't Vossenhof Z, Valeska IV, is een bekendheid binnen het Holsteinverband. Zij heeft bijzonder goede springpaarden, goedgekeurde dekhengsten en keuringskampioenen op de wereld gezet:
Luftikus 54 (ISP 1.40m)
Corofino I (ISP 1.60m + GGK dekhengst)
Corofino II (ISP 1.60m + GGK dekhengst)
Damascus 1 (ISP 1.45m)
Banderas 22 (ISP 1.40m)
Camiros (GGK dekhengst + keuringskampioen in 1994)
 De grootmoeder van Tequila Van 't Vossenhof Z is Ironie V. Zij is de volle zus van Camiros en werd meteen ingezet voor de fokkerij aangezien zij zo'n waardevol bloed voerde. Zij is de moeder van:Vera Mera (ISP 1.30m)Cooper's Coup (NSP 1.30m)Carbon la Silla (ISP 1.60m)Ook is Ironie V de grootmoeder van Aretina (ISP 1.40m), onder het zadel van de Zwitserse amazone Mélanie Dumas.Shacira, de moeder van Tequila Van 't Vossenhof Z, komt uit Holstein stam 318D2, één van de meest gegeerde Holstein stammen. Uit deze stam komt onder meer Coriano Z, Diarado, Chello I, Chello II en Chello III. Maar ook de hengsten Corofino I, Corofino II en tal van andere internationale springpaarden. De vader van Shacira is Carolus I. Deze hengst presteerde op internationaal niveau (ISP 1.50m) en onderscheidt zich als vererver van internationale springpaarden zoals Clinton I en Clinton II. 

moeder shacira bracht al een goedgekeurde dekhengst (cyriel de landry z) een casall zoon deze staat in training in Engeland zie foto's 3-4-5 

geinteresseerd aarzel niet ons te contacteren
0032(0)472/709658
info@vantvossenhof.be

Stamboom

Vader TALOUBET Z
Vader van vader GALOUBET A
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader KRISTA
v.m.v.
m.m.v.
Moeder SHACIRA
Vader van moeder CAROLUS I
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder IRONIE V
v.m.m. CONTENDER
m.m.m. VALESKA IV