We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

✨Passion Surprise✨

KWPN veulen met kwaliteit en veel uitstraling. Geboren 25-5-2020, Merrie. Super mooi en goed bewegend merrie veulen van High Five U.S. x Zhivago. Passion Surprise heeft alles mee haar looks en fijne beweging maakt het plaatje compleet daarnaast heeft ze een fijn meewerkend karakter. Ze staat correct op de benen en is al goed aan de maat. (Verwachte stokmaat 1.70/173). 

Vader, High five U.S. (Charmeur x Negro)Formaat, kracht en gedragenheid komt bij High Five U.S. via de stam van Endy en van zijn fantastische moeder Vurona. 2018. High Five U.S. geeft duidelijk zijn kwaliteiten door aan zijn nakomelingen.

Haar moeder werd voorafgaand voor dracht in de sport uitgebracht en word nu langzaam weer opgepakt en zal binnenkort weer in de ring verschijnen. Moederskant Zhivago x warkant (ferro) x Roemer. Haar moeder heeft een fijn meewerkend karakter met een goede bewerkbaarheid. 

Het veulen valt in de gemiddelde / hoge prijs klasse. video’s en volledig papier op te vragen via mail of whatsapp 0611196035Veulen is te bezichtigen in Lochem (Nederland) 

Stamboom

Vader High Five U.S.
Vader van vader Charmeur
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Vurona
Elite
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Labamba van den Breul
Vader van moeder Zhivago
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Gazelle van de schoorsheheide
v.m.m.
m.m.m.