We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zonnemare MP is een dochter van de Grand Prix hengst Krack C uit een zeer goede moederlijn. Zelf gaf ze vier nakomelingen waarvan haar Guardian dochter voorlopig keur is met 80 punten voor exterieur. Moeder Horette gaf een internationaal Lichte Tour paard, een ZII paard en een 1.30m springpaard. Bovendien is zij de grootmoeder (via Jazz dochter Silhouette) van de KWPN hengst Hennessy die afgelopen week zijn internationale Lichte Tour debuut maakte met een overwinning in de Kur op muziek.
Zonnemare is een grootramige, lieve merrie die voorheen in de klasse MI is uitgebracht.  Ze heeft ook haar IBOP met goed gevolg afgelegd en haalde daarbij achten voor souplesse en houding en balans. Ze is al een aantal jaren niet meer bereden. 
Zonnemare is drachtig gescand van de jonge, veelbelovende Negro zoon Kjento, wiens eerste jaargang veulens voor hoge prijzen worden verkocht. 
Tweede en derde foto met Furstenball veulen.

info: Casper 06 14437833

Stamboom

Vader Krack C
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Ulft
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.