We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dimorf's Kite is een dochter van de geexporteerde Grand Prix KEUR hengst OO Seven, uit de merrie Korinda (Dimorf's Kait) die internationaal Junioren en Young Riders heeft gewonnen in Tsjechie (Marianske Lazne) Oostenrijk (Weikersdorf) en Engeland (Hickstead). Kait was een grote merrie (1.71) die na haar sportcarriere een veulen bracht, Dimorf's Kite, die we nu te koop aanbieden. Kite had de pech dat haar moeder koliek kreeg en na de operatie overleed terwijl zo nog maar een paar weken oud was. Dat is de reden dat ze klein is gebleven. We hebben haar wel zadelmak gemaakt als 4-jarige, maar haar eerste veulen was zo veelbelovend dat we haar verder als fokmerrie hebben aangehouden. Haar eerste nakomeling was een zoon van Johnson die de tweede bezichtiging haalde en later op de EDS veiling voor €80000 werd verkocht. Hij is goedgekeurd bij het NRPS, ZII uitgebracht en in opleiding voor het grote werk op stal bij Anky van Grunsven. 
Inmiddels hebben we drie dochters van Dimorf's Kite op stal (van Ferdinand en tweemaal Romanov) waardoor we hebben besloten dat nu een andere fokker deze stam mag verderzetten. 

Dimorf's Kite is drachtig gescand van topvererver Vitalis!

Foto's van Kite en diverse nakomelingen

info: Annemieke 0620088723

Stamboom

Vader OO Seven
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Nabuur
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Legaat
m.m.m.