We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LIBERTAD
Libertad wordt 3x/week dressuurmatig gereden. Hij is een karaktervolle PRE, leert héél snel en wandelt graag. Galopperen met hem is zalig. In groep loopt hij het liefst vooraan. Een ideaal paard voor lange wandelingen, maar ook dressuur ligt hem goed. Zijn dressuur proef kent hij snel en voert deze perfect uit. Heeft al wedstrijdjes gereden. Een iets ervaren ruiter past perfect bij hem. Veel aandacht en grondwerk vindt hij ook leuk.

Zijn Gewoontes :
Libertad staat thuis in een open stal met paddock. Houdt van zijn vrijheid en gezelschap met een mini Shetlander. Toch niet bindend! Onze Verzorging : Om de 8 weken hoefsmid, regelmatig ontwormd en mest controle, vaccinatie’s correct, 2 jaarlijks tandarts. 2x/dag PAVO condition... in heel gezonde conditie.

Libertad komt rechtstreeks uit Spanje en was pas zadel mak! Zeer sterke benen/hoeven en gezond sterk gebit is de reden waarom ik een PRE kocht. Geen stalgebreken, toppaard op de trailer en in de hand. Wordt ook gereden door verschillende jonge ruiters, toch geen beginnelingen. Wegens pensioen en vertrek buitenland zou ik mijn PRE , Libertad een goede nieuwe thuis willen geven.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.