We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Patser (Poker de Mariposa x Baloubet du Rouet)
Patser is een mooi, groot en krachtig hengstveulen met veel galop. Dit mooie veulen komt uit Beau Z (Baloubet du Rouet x Ramiro Z).
Moeder Beau Z heeft met haar internationaal 1.60 springende nakomeling Cisco’s Zidane (v.Lupicor) al aangetoond veel springtalent aan haar nakomelingen door te geven. Cisco’s Zidane liep naar een 1e plaats in Valkenswaard 2** met Javier Salvador en kwam later met Andres Penalosa succesvol uit op 5***** niveau met o.a. een 3e plaats in de Nations Cup in Barcelona.

Vader
Poker de Mariposa 
(Nabab de Rève X Berlin)
Overtuigend behaalde Poker de Mariposa op de BWP Hengstenkeuring 2018 de reservetitel bij de driejarige springhengsten. De zoon van tophengst Nabab de Rêve toonde onder het zadel veel vermogen, kwaliteit aan de sprong en werkwilligheid. Poker de Mariposa’s afstamming is daarnaast om van te dromen. Vader Nabab de Rêve behoort al jarenlang tot de beste verervers ter wereld en zijn zonen Vigo d’Arsouilles en Kashmir van Schuttershof zetten die succesvolle hengstenlijn voort. Grootvader Berlin sprong onder Gerco Schröder naar teamgoud op de Wereldruiterspelen in Aken in 2006 en is met nakomelingen als Athena (Aniek Poels), Caspar (Emanuele Gaudiano) en Zilverstar T (Nicola Philippaerts) uitgegroeid tot een stempelhengst.

Stamboom

Vader Poker de Mariposa
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Beau Z
Vader van moeder Baloubet du Rouet
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.