We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zorro is een prachtige Andalusische hengst in een prachtige kleur. In de zon schijnt hij felrood en in het algemeen is hij een echte blikvanger. Hij is momenteel 4 jaar oud en heeft een stokmaat van 1,58/1,59m. Hij zal zeker nog wat groeien. Hij is ook mooi barok, wat betekent dat hij ook grotere ruiters dekt.  Zorro heeft een super lief, expressief hoofd met een vriendelijk oog, wat zeker zijn karakter weerspiegelt. Zorro is een ruimdenkende, aanhankelijke en vriendelijke jongeman. De perfecte metgezel en vriend voor het leven. Onder de ruiter laat hij zich ook goed gedragen en zonder slechte gewoontes. Hij wordt momenteel in alle 3 de gangen bereden volgens zijn leeftijd. Zorro komt met paardenpas, zonder stamboom.
Hij heeft al een groot aankooponderzoek met röntgenfoto's, dat ook kan worden bekeken als u serieus geïnteresseerd bent.
Video door WhatsApp: 491729256840
Locatie: Spanje, transport kan wereldwijd worden georganiseerd.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.