We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

I.V.M. DE GROTE BELANGSTELLING VOOR PORSCHE WORDT HIJ GEVEILD IN DE KWPN ONLINE VEILING. https://www.kwpn.auction/nl/auction/porsche-glocks-toto-jr-x-jazz

LOCATIE: VALKENSWAARD
Voor meer informatie neemt u contact op met de fokker: Miranda van Mierlo - +31 (0)6-29561111

Wie wil er niet rijden op een Porsche....

Porsche is een echt dressuurtalent. Een grootramig dressuurveulen met een mooi front die met veel afdruk en kracht van de grond draaft en galoppeert. Een veulen met formaat voor de ambiteuze ruiter of --amazone.
--
Moeder Finally is een nakomeling van de top dressuurpaarden vererver Jazz en Isabell Werth haar Grand Prix hengst Welcome (v. World Cup I). In zijn hoogtijdagen bekleedde Welcome de 3e plaats op de wereldranglijst.

Grootmoeder is de prok gekeurde merrie Umbria (v. Welcome). Zij bracht het ZZ-licht geklasseerde paard Bon Giorno (v. Florencio).

Vader is de zeer populaire hengst Glock's Toto jr. (v. Totilas).Toto jr. won in het voorjaar van 2014 het verrichtingsonderzoek met 86 punten. Hij is een hengst met een eerlijk en betrouwbaar karakter met een grote bereidheid tot werken. Eigenschappen die hij samen met zijn uitstekende beweging overduidelijk doorgeeft. Zijn nakomelingen zijn erg gewild en timmeren hard aan de weg. Met als resultaat een groot aantal goedgekeurde hengsten bij de verschillende stamboeken.

In 2019 was hij de grootste steiger in de KWPN fokwaarde dressuurindex. Daarnaast heeft Glock'S Toto jr. met zijn ruiter Edward Gal onlangs op indrukwekkende wijze zijn Grand Prix debut gemaakt met een score van 79,43%

LOCATIE: VALKENSWAARD
Voor meer informatie neemt u contact op met de fokker - zie bovenaan deze advertentie

Stamboom

Vader Glock's Toto jr.
Grand Prix
Vader van vader Totilas
Grand Prix
v.v.v. Gribaldi
Grand Prix
m.v.v. Lominka
Moeder van vader Desperada
v.m.v. Desperados FRH
Grand Prix
m.m.v. Regentin
Moeder Finally
Vader van moeder Jazz
Grand Prix
v.v.m. Cocktail
Grand Prix
m.v.m.
Moeder van moeder Umbria
Prok
v.m.m. Welcome
Grand Prix
m.m.m. Pam
Prok