We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jaimy (officieel Jatry) is dit jaar 6 geworden. Rond de 1.70. Vorig jaar beleerd en doorgereden, ze heeft van mij de tijd gekregen om uit te groeien. Begin 2020 weggezet wegens dracht. Kan nu weer opgepakt worden, paard met zeer veel potentie voor de sport! Tijdens beleren geen problemen, kan enorm bewegen en wil ook graag werken.

Het is een onwijs lieve en sociale merrie. Je maakt haar blij met elke vorm van aandacht. Is een goede moeder met een predikaatvol papier, dus ook zeer interessant voor de fok. Jaimy is op dit moment drachtig van Ferguson. Beide keren was ze in 1 keer drachtig. Haar huidige veulen scoorde een zeer goede D-OC.

Jaimy is altijd gezond geweest, röntgen goed bevonden in 2018, heeft geen stalgebreken, is braaf bij de smid/dierenarts/tandarts. Ze heeft een licht krampvoetje af en toe als ze buiten staat. Tijdens werken aan de hand en onder het zadel niet, is dus geen belemmering voor iets en je ziet er verder niks van. Ze staat niet in de weg. Maar voor het juiste huisje is ze te koop. Een goed plekje is dus belangrijk! Bij interesse ontvang ik graag een berichtje of ben ik telefonisch te bereiken op 0611104500. Jaimy valt in de normale prijsklasse.

Stamboom

Vader Charmeur
Vader van vader Florencio |
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Trendy
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Tetry
Vader van moeder Gribaldi
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Ketry
v.m.m.
m.m.m.