We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze sympathieke merrie, genaamd Jillz-fomia met een groot hart en een top karakter bieden wij te koop aan. De merrie is door ons zelf gefokt en aangereden.
Jillz-fomia is een werkwillig paard en is braaf te rijden. Ze heeft genoeg vermogen om verder te komen in de sport. Ze is als jong paard klinisch en röntgenologisch gekeurd en dit was in orde. Jillz is fijn te rijden in het parcours en is ook geschikt voor de wat minder gevorderde ruiter. Ze is makkelijk te laden op een trailer of op een vrachtwagen en braaf bij de hoefsmid. 
Ze komt uit een geweldige moeder, genaamd Belle-fomia(Elite-sport). De eerste nakomelingen doen het uitermate goed in de sport. De oudste halfzus van Jillz is in 2018 zevende geworden op het WK te Lanaken en haar andere halfzus wordt nu ook klaargemaakt voor het hogere werk.
De vader Caretino gold heeft veel afdruk, vermogen, een overtuigend model en dat alles in combinatie met een opvallende afstamming. Caretino Gold doet zijn naam eer aan en behoort tot de opvallende nafok die de beroemde Caretino naliet. Deze hengst geeft fijne nakomelingen die goed presteren in de sport. 

De prijs is exclusief btw.
Voor meer informatie graag bellen of appen op nummer 06-48442736

Stamboom

Vader Caretino Gold
Vader van vader Caretino
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Terena I
v.m.v. Cambridge
m.m.v.
Moeder Belle-fomia
Elite sport
Vader van moeder Verdi
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Phille-fomia
v.m.m. Voltaire
m.m.m.