We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer compleet en aansprekend merrieveulen. Elite verklaard op stamboekkeuring Selle Francais en kampioen. Chanel Mansolein Z, niet alleen de naam, maar ook het veulen zelf, een en al luxe en kwaliteit !
De volgende cijfers werden aan Chanel Mansolein Z toegekend: 9,5 voor de voorhand, een 8,5 de bovenlijn en achterhand, een 8 voor beenwerk, voor beweging een 8,5 en een 9 voor de algemene indruk behoort ze nu tot de Elite veulens met een 8,67 als gemiddelde !

Vader is de opkomende vererver Cantona TN. Moeder is een Excellent Keur merrie vam Big Star jr uit een Holsteiner moeder van Athlet Z uit de moederlijn van o.a. Classic Touch van Ludger Beerbaum.
De moeder van het veulen, de Big Star jr. merrie Brianne Mansolein Z is de driekwart zus van Bravo Mansolein die een spectaculair debuut heeft gemaakt in de springsport en word opgeleid door een bekende Belgische internationale topruiter.

Een lijn boordevol sport en prestatie !

Stamboom

Vader Cantaona TN
Vader van vader Codex One
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Excellent Keur
Vader van moeder Big Star jr
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
Excellent Keur
v.m.m. Athlet Z
m.m.m.