We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kayla Mansolein is een zeer compleet en royaal ontwikkeld merrieveulen. Met haar imponerende front kan je niet anders dan naar haar kijken. Een veulen met sterke verbindingen en een schitterende bovenlijn. Kayla Mansolein heeft een goede stap, een sterke draf waarbij ze heel makkelijk kan gaan zitten en vertrekken vanuit het achterbeen en een sterk doorgesprongen galoppade, net als haar vader. Een krachtpatser die stoer overal op af gaat en overal met haar neusje bij wil zijn. Vader is voormalig wereldkampioen bij de 7 jr. Glamourdale. De moeder is de Ster voorlopig Keur Prok merrie Vérité van Democraat uit een Elite sport(dr) moeder van Whinny Jackson x Ferro.

Hierbij een overzicht van haar nakomelingen: Jorinde Mansolein; 2014 (Everdale) Kampioen kwalificatie stamboekkeuring 2 jr dressuurmerries France Dressage te Quers met 76%, 7de in de finale van Nationale Franse kampioenschappen in Saumur, 2 jr merries met 78,667%, Kampioen keuring 2 jarige merries dressuur in België met 80%, * 8ste op het Nationale Franse kampioenschap "Grande Semaine de Saumur" in de Cycle Libre eerste jaars voor 5 jarige dressuurpaarden,

Mon Rêve Mansolein; 2017 (Glock's Toto jr) * Kampioen van de veulenkeuring France Dressage te Quers. Met 81,5 punten waaronder een 9,5 voor de draf. Gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur".

Orin Mansolein; 2019 (United) * Kampioen van de veulenkeuring France Dressage te Quers. Met 86 punten waaronder een 9 voor draf, galop en exterieur. Gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur".

Stamboom

Vader Glaourdale
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Ster voorlopig Keur Prok en Excellent
Vader van moeder Democraat
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
Elite Sport (DR)
v.m.m. Whinny Jackson
m.m.m.