We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prada Mansolein Z is een royaal ontwikkelde jaarlingmerrie met veel uitstraling. Zeer compleet in haar exterieur, met een zacht maar vastbesloten karakter. Haar basisgangen zijn goed en ze vertoont een goed atletisch vermogen. Ook heeft ze reeds laten zien over veel springaanleg te beschikken! Gezien haar afstamming, moederlijn, exterieur en haar bewegingen verwachten we dat Prada Mansolein Z zal uitgroeien tot een zeer interessant sportpaard! Haar vader is Poker de Mariposa, een Belgische hengst van Nabab de Reve x Berlin x For Pleasure ! De moeder van Prada Mansolein Z is een "Excellent" Keur merrie Brianne Mansolein Z van Big Star jr uit een Athlet Z x Lepanto moeder. De volle broer van de Athlet Z merrie was goed gekeurd in Duitsland en sprong internationaal Grand-Prix. Afkomstig uit Holsteinerstam 4025 die bol staat van de internationale GP springpaarden en goedgekeurde dekhengsten. Daarnaast sprongen meerdere volle zussen en broers op zeer hoog niveau.
De moeder van Prada Mansolein Z is de driekwart zus van Bravo Mansolein die onlangs een zeer veelbelovend debuut maakte in de springklasse voor 5 jr paarden. Deze ruin word opgeleid door een bekende internationale Belgische springruiter !
Prada Mansolein Z heeft zowel qua talent als genetisch alles mee om uit te groeien tot een bijzonder sportpaard!

Stamboom

Vader Poker de Mariposa
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Excellent Keur
Vader van moeder Big Star jr
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Athlet Z
m.m.m.