We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: WINTELRE
Fokker: L. van Aaken

Een bloedmooie dressuurkunstenaar..

Pompidou AF is een prachtig gemodelleerd veulen. Achter zijn vriendelijke en gemoedelijke karakter schuilt absoluut een enorm dressuurtalent. Hij is dan ook de broer van de 2e bezichtigingshengst Leonardo AF (v. Desperado) en de KWPN goedgekeurde hengst King van het Haarbosch (v. Spielberg).
-----
Moeder is de bloedmooie Elite, IBOP-drs. merrie Gina (v. Florencio). Zij staat aan de wieg van de 2e bezichtingshengst Leonardo AF (v. Desperado) en de goedgekeurde KWPN hengst King van het Haarbosch (v. Spielberg). Haar zoon Moscow AF (v. Desperado) werd in 2017 via de Prinsjesdag veiling verkocht naarde USA.

Grootmoeder de Elite, preferente, prestatie, D-OC merrie RA-Shell (v. Houston) is moeder van het Z1-paard War-Shell, het Z2-paard Ira-Shon, het ZZ-zwaar paard Edison en het Internationale Grand Prix paard Caprice (v. Johnson).

Overgrootmoeder de Keur, preferente Ester bracht naast meerdere 1.30 m. springpaarden. een Z en een ZZ-licht paard van de hengst Wellington.
--
Vader is de in de Olympische selectie voor Tokyo 2020/2021 opgenomen Grand Prix hengst Desperado (v. Vivaldi). Hij is een echte winnaar met een top fijn karakter. Verrichtingskampioen najaar 2011 met 89,5 punt, de overwinning in de PAVO-cup en met drie maal de overwinning in de KWPN hengstencompetitie op zijn naam en in 2018 de winst in de VHO-trofee op de KWPN-hengstenkeuring met maarliefst 88,25%.

Desperado leverde inmiddels al meerdere goedgekeurde hengsten, waaronder Asgard's Ibiza en James Bond. De nakomelingen van Desperado zijn zeer geliefd en gewild om hun vriendelijke karakter en grote bereidheid tot werken.

LOCATIE: VALKENSWAARD

Wist u dat?
- Veulentekoop.nl de fokker helpt bij het maken van de foto's, video en het maken van de advertenties voor het veulen.
- Wij de eerste vragen van u als koper beantwoorden en eventueel helpen met het vinden van een dierenarts voor de keuring, een opfok adres en het vinden van geschikt transport
- U als koper geen commissie betaald!

Meer informatie vindt u ook op www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Desperado N.O.P.
Grand Prix
Vader van vader Vivaldi
PSG/Inter I
v.v.v. Krack C
Grand Prix
m.v.v. Renate-Utopia
Ster, preferent, prestatie
Moeder van vader Sarita
Elite, preferent, prestatie
v.m.v. Havidoff
Grand Prix
m.m.v. Nikita
Ster
Moeder Gina
Elite, IBOP-spr.
Vader van moeder Florencio I
PSG/Inter I
v.v.m. Florestan I
m.v.m. Walessa
Moeder van moeder Ra-Shell
Elite, preferent, prestatie
v.m.m. Houston
PSG/Inter I
m.m.m. Ester
Keur, preferent